Selector Kft.

A cég rövid bemutatása
A Selector Elektronikai Termék Újrahasznosító Kft. (Cg. 07-09-017494) 2003. december 23-án alakult kifejezetten abból a célból, hogy használatból kivont elektromos és elektronikai termékeket gyűjtsön és kezeljen. A Selector Kft. tulajdonosai kizárólag magyar magánszemélyek és cégek.

Szolgáltatás
A hulladékok elsősorban Pest, Fejér, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy, Tolna megyei közüzemi szolgáltatóktól, áruházaktól, szervizektől, üzemektől és oktatási intézményektől kerülnek begyűjtésre.

Jelenlegi kapacitásunk:

  • EWC 20 01 35* kódszámú veszélyes anyagokat tartalmazó, kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések – 5000 tonna/év
  • EWC 16 02 13* kódszámú veszélyes anyagokat tartalmazó, használatból kivont berendezések – 200 tonna/év
  • 20 01 36 kódszámú kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések hulladékkezelési engedéllyel – 3000 tonna/év
  • EWC 19 12 05 kódszámú üveghulladék hasznosítási engedéllyel – 5000 tonna/év

A kapacitásnak megfelelő tárgyi és személyi feltételek adottak.


Telephely, üzem
A telep a Közép-Dunántúlon, Bodajk községben működik – Bányász lakótelep 16., hrsz.: 291/6. A telep működési engedéllyel, jó infrastruktúrával, önálló víz-, gáz- és elektromos hálózattal rendelkezik, teljes területén csatornázott. A telephelynek az utcafronton két helyen tehergépjárművek közlekedésére is alkalmas bejárata van. Az épületek közötti terület jelentős részét beton térburkolat fedi, az egyéb területek is rendezettek. Az áramellátás a saját tulajdonú, 2000 kVA teljesítményű transzformátorállomásról, a teljes körűen kiépített hálózaton keresztül történik. Fentieken túl a telephely tűzivíz-, térvilágítási, valamint esővíz-elvezető hálózattal rendelkezik.
Az üzemnek a szétszereléshez szükséges 2500 m2 áll rendelkezésre. A csarnokok alkalmasak arra, hogy az érkező árut befogadják, és a kezelés megtörténjen. Az üzemben kialakítottuk (szerelőpadok, szétszerelő egységek beállításával stb.) a kézi szétszerelés végzésének feltételeit.

Géppark és személyi állomány
A képcsövek szétszerelésére és a frontüveg hasznosítására korszerű gépek állnak rendelkezésre.
A Selector kft a begyűjtési feladatokhoz 10 db tehergépjárművel, az anyagmozgatáshoz 2 db targoncával rendelkezik.
A foglalkoztatottak létszáma jelenleg 37 fő, akik 2 műszakban végzik a hulladékkezelést.

web: www.selector.co.hu


   

Hírlevélre feliratkozás

E-mail: