V3 GLOBE Kft.

A V3 GLOBE Kft. az IMSYS-csoport tagjaként 2001-ben alakult, magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás.

Alaptevékenysége a környezetvédelmi mérnöki szolgáltatásokra, valamint a környezeti kármentesítés területeire terjed ki, s ezen túlmenően, ezeket kiegészítve környezetvédelmi informatikai, munkavédelmi és iparbiztonsági tevékenységeket is ellát.
Ügyfélköre jellemzően az ipar különböző szegmenseiből, valamint a gyógyszeripar jelentős hányadából tevődik össze.

Környezetvédelmi üzletág:
A környezetvédelmi üzletág elsősorban tervezési feladatok elvégzésére és akkreditált környezetvédelmi vizsgálatokra koncentrál. Megfelelő szakmai tapasztalattal és jogosultságokkal rendelkezik a hatósági eljárások lefolytatásához szükséges dokumentációk elkészítéséhez és a hatósági határozathozatalig tartó szakértői közreműködéshez.
Az Imsys Kft. akkreditált környezetvédelmi laboratóriuma az alábbi vizsgálatok elvégzésére rendelkezik jogosultsággal: levegőtisztaság, zajszint, felszín alatti közegek és hulladék.

Kármentesítési iroda:
A kármentesítési iroda tevékenysége magában foglalja a földtani közegek és felszín alatti vizek minőségének megismerésére, megőrzésére és megtisztítására vonatkozó kármentesítési feladatok teljes körét: a tényfeltárási, kármentesítési kivitelezési és monitoringtevékenységeket.

Iparbiztonsági üzletág:
Az iparbiztonsági üzletág a SEVESO direktívával kapcsolatos kötelezettségek teljesítésében kínál szakértői segítséget, biztosítva a gazdálkodó szervezeteket érintő követelmények teljesítését.

Munkavédelmi üzletág:
A munkavédelmi üzletág a munkáltatóknak és munkavédelmi megbízottaknak nyújt segítséget a munkavédelmi törvény által előírt kötelezettségek teljesítésében és a biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósításában.

Informatikai üzletág:
Az informatikai üzletág célja olyan hatékony segédeszközként funkcionáló rendszerek kifejlesztése, amelyek kiegészítik tanácsadói és szakértői szolgáltatásainkat. Tovbbá foglalkozik még mérnöki tudományos szoftverek fejlesztésével is.

web: imsys.hu/News.aspx


   

Hírlevélre feliratkozás

E-mail: