Ökoindustria Szakkiállításon

Az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. is megjelent a 2013. szeptember 25-27. között megrendezésre kerülő Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításon

A budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban 2013. szeptember 25. és 27. között rendezték meg az Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást, amely a legnagyobb környezetipari szakkiállítás Magyarországon, és a környezetipar bemutatkozásának ad színteret a szakmai partnerek és az érdeklődők számára.

A szervezők meggyőződése, hogy a mai gazdasági helyzetben a kiállításoknak az internettel, a weboldalak információ áramával kell felvennie a versenyt, ugyanakkor a személyes találkozás, a kapcsolatfelvétel és a kapcsolatok ápolása kiemelkedően fontos a bizalomépítéshez, a gördülékeny üzletmenethez. A szakkiállítás ezt a személyes kapcsolatfelvételt támogatja sokféle eszközzel.

Mint azt cégünk is remélte, új piaci szereplőként számtalan érdeklődő látogatott el standunkhoz a háromnapos rendezvény alatt. Örömünkre szolgált, hogy ezen a rendezvényen is kapcsolatba kerülhettünk a lakossággal, valamint új partnereket is szereztünk.

 

web: okoindustria.huElektronikai Hulladékhasznosító Központ - Karcag -


   

Hírlevélre feliratkozás

E-mail: